Jarrad Branthwaite laat de trip naar Jong Engeland schieten.
Volledig scherm
Jarrad Branthwaite laat de trip naar Jong Engeland schieten. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Branthwaite laat eervolle klus in Engeland schieten om bij PSV te herstellen

PSV houdt centrale verdediger Jarrad Branthwaite deze week in huis. De 20-jarige basisspeler zou naar Jong Engeland gaan om daar mogelijk zijn debuut te maken, maar ziet door dijbeenklachten af van de trip. Branthwaite heeft na de winterstop bij PSV een rol als basisspeler en hoopt zonder problemen het slot van de competitie en het bekertoernooi mee te kunnen maken.

 1. PSV meldt zich officieel voor Stijn Spierings, die nog veel keuze heeft
  PREMIUM
  TRANSFERUPDATE

  PSV meldt zich officieel voor Stijn Spierings, die nog veel keuze heeft

  PSV heeft zich inmiddels officieel gemeld voor de diensten van middenvelder Stijn Spierings van Toulouse FC. De club wil hem op korte termijn transfervrij inlijven, bevestigen betrouwbare bronnen. Hij kan waarschijnlijk voor drie of vier seizoenen tekenen, al moet daar nog heel wat voor gebeuren. Daarnaast moet hij ook nog medisch gekeurd worden, als hij op een aanbieding van PSV in wil gaan.
  Eindhoven
 2. PSV heeft ook komend seizoen weer een vol Philips Stadion, met duizenden ‘all in-kaarten’
  PREMIUM

  PSV heeft ook komend seizoen weer een vol Philips Stadion, met duizenden ‘all in-kaar­ten’

  Net als afgelopen seizoen speelt PSV ook in voetbaljaar 2023-2024 elk eredivisieduel in een vol huis: alle seizoenkaarten van de club zijn begin juni al uitverkocht. PSV brengt er komend seizoen 30.000 aan de man en houdt nog een aantal tickets over voor andere bestemmingen, zoals het uitvak en losse verkoop. Er staan zelfs nog duizenden mensen op een wachtrij voor een seizoenkaart.
  Eindhoven