Broddelwerk van PSV en dus direct druk op de ketel

VIDEO & POLLEINDHOVEN - Het seizoen 2016-2017 was voor PSV op 14 mei eigenlijk al afgelopen, maar herleefde donderdagavond toch nog in het Philips Stadion. 

 1. Dit is de stand van zaken bij PSV voor de bekerstrijd tegen FC Emmen: ‘Boscagli kan er staan, maar heeft wel ritme nodig’
  PREMIUM

  Dit is de stand van zaken bij PSV voor de beker­strijd tegen FC Emmen: ‘Boscagli kan er staan, maar heeft wel ritme nodig’

  Bij PSV staan Anwar El Ghazi en Philipp Mwene voorlopig aan de kant. Het duo liep afgelopen zondag tegen Feyenoord blessures op en moet een tijdje toekijken. Voor El Ghazi gaat het om meerdere weken, bevestigde trainer Ruud van Nistelrooij dinsdag. ,,Dat is een spierblessure en dan is het altijd kijken hoe het de eerste weken gaat. Maar het zullen weken zijn, verwacht ik. Meer is er niet over te zeggen.”
 2. Wat Thijs Slegers rond Feyenoord-PSV in gang heeft gezet, is een gevolg van altruïsme in de overtreffende trap
  PREMIUM
  ANALYSE

  Wat Thijs Slegers rond Feyenoord-PS­V in gang heeft gezet, is een gevolg van altruïsme in de overtref­fen­de trap

  ,,Moet je eens opletten hoe snel we die 1.913 bloeddonoren bij elkaar hebben”, zei PSV-perschef Thijs Slegers ruim twee weken geleden in Eindhoven. Zijn woorden klonken bij een actie van Philips en PSV, die donoren voor de bloedbank wilden werven. Typisch een zin voor Slegers, een man die als journalist of werknemer bij PSV niet in limieten dacht en denkt.