Volledig scherm
Geert Brusselers.

Brusselers hoopt op groepswinst van PSV onder 19 en onderschat talenten FK Rostov niet (video)

EINDHOVEN - Trainer Geert Brusselers van PSV onder 19 hoopt dat zijn ploeg dinsdag tegen de beloften van FK Rostov de winst in de eigen UEFA Youth League-groep kan pakken. PSV heeft dat niet in eigen hand, maar moet dan op De Herdgang zelf in ieder geval winnen van FK Rostov onder 19. Lukt dat, dan heeft PSV A1 13 punten uit 6 duels vergaard. FK Rostov onder 19 verloor eerder dit seizoen in eigen huis zeer ruim van PSV: 0-6.

Kat in het bakkie in de thuiswedstrijd dus? "Nou nee, dat is een misvatting", vindt Brusselers, die aanstipt dat PSV in Rusland uit standaardsituaties scoorde. "Er was sprake van een snelle voorsprong en dan gaat het ook allemaal makkelijker. Wij zullen deze wedstrijd gewoon ons hoogste niveau moeten halen om er weer het maximale uit te kunnen halen. Daarna moeten we toch nog kijken wat de uitslag van de andere wedstrijd is." Bij groepswinst gaat PSV sowieso door naar de volgende fase in de UEFA League, bij een tweede plek volgt nog een tussenronde. Als Atlético Madrid -19 dinsdag van de beloften van Bayern München wint, kan PSV de zege in de groep niet pakken.
De beloften van PSV A1 en FK Rostov spelen dinsdag om 16.00 uur op De Herdgang. De toegang is gratis.

rainer Geert Brusselers van PSV onder 19 hoopt dat zijn ploeg dinsdag tegen de beloften van FK Rostov de winst in de eigen UEFA Youth League-groep kan pakken. PSV heeft dat niet in eigen hand, maar moet dan op De Herdgang zelf in ieder geval winnen van FK Rostov onder 19.

PSV

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (39%)
  • Nee (10%)
  • Te vroeg om te zeggen (51%)
89 stemmen