Volledig scherm
Keeper Jeroen Zoet van PSV © BSR Agency

Champions League-loting PSV dag later, woensdag kent de club de eerste afslag naar de groepsfase

De Champions League-loting van PSV is met een dag vertraagd. Pas woensdag kent de club de route die moet leiden naar de groepsfase van het miljoenenbal. De eerste afslag wordt woensdag om 14.00 bekend, als PSV gaat loten en gekoppeld kan worden aan FC Basel of Olympiakos. 

Ook de ‘doorloting’ wordt daarna al verricht. Weet PSV af te rekenen met Basel of Olympiakos, dan is ook al een inschatting te maken van het vervolg. 

Gaat PSV door, dan treft PSV in de derde voorronde van de Champions League Basaksehir, Linz, Club Brugge of Krasnodar. Lukt het niet om door te komen, dan wacht PSV een derde voorronde voor de Europa League. 

  1. PSV-talenten tonen zich in oefencampagne met A-selectie

    PS­V-talenten tonen zich in oefencam­pag­ne met A-selectie

    De basisploeg van PSV effende vrijdagavond de weg naar de zege, maar in de eindfase maakten ook de elf (jonge) spelers daarachter een goede indruk tegen Aris Saloniki. Niet alleen de wederom scorende Joël Piroe liet zien in de toekomst een rol bij PSV te kunnen gaan spelen, maar ook bijvoorbeeld centrale verdediger Jordan Teze en de creatieve Mohamed Ihattaren en Zakaria Aboukhlal. De laatste twee spelers bereidden de goal van Piroe voor. Cody Gakpo viel eveneens in positieve zin op.

PSV