Volledig scherm
© BSR Agency

Chris Gloster voor medische keuring naar PSV

PSV heeft beet met Chris Gloster (19). De Amerikaanse linksback wordt donderdag medisch gekeurd door PSV, dat naar verluidt enkele tonnen plus eventuele bonussen aan Hannover 96 betaalt.

Gloster staat al enkele jaren op de radar in Eindhoven en wil zelf al langere tijd dolgraag naar PSV. Eerder deze week ontbrak hij al wegens ziekte op de training bij Hannover 96 nadat trainer Mirko Slomka hem terug naar de onder 23 had gezet. De zaakwaarnemer van Gloster meldde tegen dagblad Bild dat hij verwachtte dat de transfer van de Amerikaan een dezer dagen afgerond zou worden.

Eerder deze transferperiode trok PSV Toni Lato en Olivier Boscagli al aan voor de linksbackpositie. Michal Sadilek speelt de laatste weken op die positie. Gloster zou in hun schaduw kunnen rijpen bij Jong PSV.

Gloster komt met Richard Ledezma een bekende tegen bij PSV. De linksback speelde samen met Ledezma in het Amerikaanse team op het wereldkampioenschap voor spelers onder 20 jaar.

  1. Bij PSV staat voetbal op 1, 2 en 3, maar pakt de website nu even de prijzen

    Bij PSV staat voetbal op 1, 2 en 3, maar pakt de website nu even de prijzen

    Voetbal staat bij PSV op een, twee en drie. En eigenlijk ook op vier, vijf en zes, zo zegt directeur Toon Gerbrands vaak als het gaat over de speerpunten van de club. Dat betekent natuurlijk niet dat andere of ondersteunende diensten geen kwaliteit hoeven te leveren of dat de club de rest laat versloffen. PSV is daarom trots dat de eigen website dinsdag een grote landelijke onderscheiding in de wacht wist te slepen, zo zegt manager marketing en media Damian Bott in een reactie tegen het ED.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10149 stemmen