Volledig scherm
Chris Gloster in actie tegen FC Eindhoven. © BSR Agency

Chris Gloster wil in de toekomst de weg naar het eerste van PSV vinden

De zege in extremis van Jong PSV tegen FC Eindhoven kon nieuweling Chris Gloster uiteraard wel bekoren.

,,Dit was echt super", vond de 19-jarige Gloster maandag na de wedstrijd tussen Jong PSV en FC Eindhoven. De linksback was na de interlandperiode met het Amerikaanse team weer terug in het beloftenteam en genoot met volle teugen van de late zege van zijn ploeg. Dankzij een goal van zijn collega Robin Schoonbrood wist Jong PSV de stadgenoot in extremis en nipt af te schudden: 2-1. De hele ploeg rolde over elkaar heen van geluk. Voor de achtste keer op rij dus drie punten voor Jong PSV in de wedstrijd tegen FC Eindhoven, met Gloster voor het eerst erbij in de Keuken Kampioen Divisie-derby.

Dankbaar

,,Ik ben nog niet zo lang hier, na mijn vertrek uit Hannover. Nog altijd ben ik mijn vorige club heel dankbaar dat ze wilden meewerken aan een vertrek naar PSV. Ik had mijn zinnen gezet op een stap naar Eindhoven, omdat ik denk dat ik me bij PSV het beste kan ontwikkelen en hier meer kansen krijg. Wedstrijden zoals vanavond zijn voor ons geweldig en ik hoop in de toekomst de weg te vinden naar het eerste elftal. Eerst wil ik me hier bewijzen."

Een voordeel voor hem is dat zijn jonge landgenoot Richie Ledezma ook bij Jong PSV actief is. ,,Dankzij hem kon ik snel de aansluiting vinden bij het team. We zijn actief in een sterke competitie en ik wil vanaf nu zoveel mogelijk wedstrijden gaan spelen."

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10043 stemmen