Volledig scherm
ANP

Cocu aast nog op buitenkansje voor de aanval van PSV (video)

EINDHOVEN - Trainer Phillip Cocu aast bij PSV nog op een buitenkansje dat de A-selectie tijdelijk of langer kan versterken. De coach gaf aan dat de club niet heel actief op zoek is naar een nieuwe aanwinst, maar wel ogen en oren openhoudt.

De transfermarkt is tot 31 januari open en nu Luciano Narsingh is vertrokken, zit PSV niet al te breed in de aanvallers.

Cocu nuanceert dat beeld overigens en wijst op een aantal blessures, die binnenkort verdwenen moeten zijn. "We hebben met Luuk de Jong, Gastón Pereiro, Steven Bergwijn, Florian Jozefzoon, Jürgen Locadia en Oleksandr Zinchenko een aantal mogelijkheden en daarnaast zijn de afgelopen periode ook Sam Lammers en Luiz Beto da Silva bij ons actief geweest op de trainingen."

Cocu vervolgt: "Als iemand ons versterkt, zullen we daar zeker naar kijken. Andersom moeten we ook rekening houden met de mogelijkheden en spelers die we al hebben. Het halen van een speler heeft altijd gevolgen." PSV heeft in principe de middelen om een speler te huren of aan te trekken, maar Cocu maakte niet de indruk dat de club op heel korte termijn iets gaat doen.

Trainer Phillip Cocu aast bij PSV nog op een buitenkansje dat de A-selectie tijdelijk of langer kan versterken. De coach gaf aan dat de club niet heel actief op zoek is naar een nieuwe aanwinst, maar wel ogen en oren openhoudt.

PSV