Volledig scherm
Phillip Cocu. © ANP

Cocu beseft dat de PSV-fans resultaten willen zien (video)

EINDHOVEN - Trainer Phillip Cocu beseft in aanloop naar het thuisduel van zaterdagavond met Sparta dat de fans van PSV onderhand resultaten willen zien, en zeker in een thuiswedstrijd.

Dinsdag neemt de landskampioen het opnieuw op tegen de Rotterdammers en reist PSV naar Spangen voor de zestiende finales van het bekertoernooi. "We zijn hier bij een topclub en daar draait het om winnen. Die druk is goed en hoort er altijd bij. In thuiswedstrijden zijn de resultaten dit seizoen onvoldoende geweest. Daar is de groep zich van bewust en de spelers zullen er alles aan doen om komende week tegen Sparta twee keer een resultaat te boeken." Cocu houdt de Champions League en de eredivisie uit elkaar. "Bij Bayern München hadden we ook te maken met een zeer sterke tegenstander, die ook nog eens een heel goede dag had. In de eredivisie hebben wij gedomineerd, maar de kansen niet benut."

Trainer Phillip Cocu beseft in aanloop naar het thuisduel van zaterdagavond met Sparta dat de fans van PSV onderhand resultaten willen zien, en zeker in een thuiswedstrijd. Het c-woord van crisis nam hij echter niet in de mond. PSV won slechts 3 van de laatste 10 wedstrijden.

PSV

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (37%)
  • Nee (12%)
  • Te vroeg om te zeggen (51%)
531 stemmen