Volledig scherm
PREMIUM
Phillip Cocu. Inzet: Mark van Bommel.

Cocu gaat tegen zijn natuur in, Gerbrands leidt transitie naar PSV 3.0

Bij PSV hield donderdag en vrijdag iedereen de adem even in. Phillip Cocu (47) misschien wel de nieuwe trainer van Fenerbahçe? Die wending had werkelijk niemand zien aankomen.

Het balletje ging afgelopen woensdag rollen bij PSV. Zaakwaarnemer Rob Jansen meldde zich telefonisch in Eindhoven met de mededeling dat hij benaderd is door Fenerbahçe. Niet voor een speler, zoals PSV in eerste instantie had verwacht. Nee, trainer Phillip Cocu kan zijn carrière vervolgen in Turkije. En veel opvallender was dat hij nog geïnteresseerd is ook. Hier en daar proestte een aantal PSV-medewerkers de koffie bijna uit. Cocu mogelijk naar 'Fener'?

  1. Van bijna niets naar bijna alles voor Pablo Rosario: ‘Iedereen begon dit seizoen op nul’
    PREMIUM
    Champions League

    Van bijna niets naar bijna alles voor Pablo Rosario: ‘Iedereen begon dit seizoen op nul’

    Wat een seizoen is het voor Pablo Rosario. Met 77 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en drie basisplaatsen in de eredivisie op zak begon hij in juni aan het nieuwe voetbaljaar bij PSV. Zonder druk of een hoogverwachtings patroon liet hij zich tussen de Zwitserse Alpen gelden bij het trainingskamp van zijn club. Vijf maanden later is de middenvelder international en vanavond speelt de 21-jarige Amsterdammer zijn zesde en voorlopig laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. ,,Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen”, benadrukte hij gisteren in Italië.

PSV