Volledig scherm
ANP

Cocu: Rug rechten, kop omhoog (video)

EINDHOVEN - PSV-trainer Phillip Cocu liet tijdens de persconferentie voor het duel met FK Rostov weten helemaal niet aan negatieve scenario's te willen denken. PSV moet daarin plaatsing voor de Europa League na de winter zien af te dwingen, aangezien de ploeg al is uitgeschakeld voor overwintering in de Champions League.

"Juist in tijden van tegenslag moet je de rug rechten en kop omhoog doen. We hebben er niks aan om nu in negatieve scenario's te denken, anders kun je net zo goed thuis blijven. Het doel voor ons is dat we ons willen plaatsen voor de Europa League. We willen heel graag overwinteren."

PSV speelde afgelopen weekend teleurstellend met 0-0 gelijk tegen Roda JC. Volgens Oleksandr Zinchenko is die negatieve ervaring verwerkt. "We zijn heel positief in de groep en hebben vertrouwen. Natuurlijk is Rostov een sterk team." Cocu: "Het is een ploeg met een heel herkenbare speelwijze, die het ontzettend veel tegenstanders lastig heeft gemaakt. We zullen heel effectief moeten zijn, omdat we weten dat we niet legio kansen krijgen."

PSV-trainer Phillip Cocu liet tijdens de persconferentie voor het duel met FK Rostov weten helemaal niet aan negatieve scenario's te willen denken. PSV moet daarin plaatsing voor de Europa League na de winter zien af te dwingen, aangezien de ploeg al is uitgeschakeld voor overwintering in de Champions League.

PSV