Volledig scherm
Phillip Cocu: 'We zullen op de markt gaan kijken wat de mogelijkheden zijn' © Pro Shots

Cocu: 'Vervanger Pröpper moet wel absolute versterking zijn'

De vraag is hoe PSV het vertrek van Pröpper gaat opvangen. Hoofdcoach Phillip Cocu ziet na Andrés Guardado nu nóg een middenvelder wegvallen. Het is aannemelijk dat PSV op zoek gaat naar een vervanger. 

,,We gaan daar goed naar kijken. Er zijn er al een aantal vertrokken bij ons", zei Cocu na het oefenduel met FC Augsburg (0-0). Ook Siem de Jong, Oleksandr Zinchenko en Rai Vloet vertrokken deze zomer al. ,,We zullen op de markt gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Maar dan moet het wel iemand zijn die een absolute versterking voor de selectie is. Als dat niet het geval is, dan moeten we kijken hoe we het invullen met wat we nu al hebben", aldus Cocu. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. PSV versnelt en vereenvoudigt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    PSV versnelt en vereenvou­digt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    Supporters van PSV die bij een wedstrijd van de club bij een incident betrokken zijn, weten in de toekomst sneller welke maatregel hen te wachten staat. Dat vloeit voort uit een nieuwe procedure van de zogeheten Gedragscommissie van PSV. Een en ander is gebeurd op advies van PSV Klankbord. Dat is een orgaan dat in contact staat met de clubleiding en waarbinnen supporters hun mening kunnen geven over tal van (stadion)zaken.

PSV