Volledig scherm
© AFP

Cocu vindt dat PSV door ondergrens zakt

EINDHOVEN - PSV-trainer Phillip Cocu stond na afloop van de bekersof van PSV bij Sparta de tv-camera's van Fox Sports en PSV-tv te woord. "We zijn door de ondergrens gezakt", zo gaf hij aan. "Er zullen nog wel de nodige woorden over gesproken worden op donderdag."

Onder meer keeper Remko Pasveer klaagde over een gebrek aan beleving binnen de ploeg. Cocu: "Ik weet zeker dat het bekertoernooi ons wél interesseert, maar ik kan me voorstellen dat het in fases van de wedstrijd niet zo lijkt. Een van de kenmerken van onze club moet zijn dat we in elke wedstrijd er alles uit willen halen. Dat heb ik vandaag niet gezien en dat is de grootste teleurstelling."

Cocu stond de verslaggevers van de kranten niet te woord. Dat had vooral te maken met de onhandige setting bij Sparta, waar een afgesloten gedeelte is voor verslaggevers van tv-stations en kranten. Er werd ook geen persconferentie uitgeschreven. Sparta vond dat niet nodig en volgens de communicatiemedewerker van Sparta vond PSV het ook wel goed. Medewerkers van Sparta lieten de vaste volgers van PSV niet in de ruimte waar Cocu verbleef, die ook zelf geen initiatief nam.

PSV

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (37%)
  • Nee (11%)
  • Te vroeg om te zeggen (53%)
434 stemmen