Cocu ziet scherpte bij PSV voor duel met NAC en wijst niet op aantal gele kaarten

VideoNa de interlandperiode keerden de PSV'ers met wisselende ervaringen terug bij hun club. ,,Dat is natuurlijk altijd zo als er behoorlijk wat spelers weg zijn", gaf trainer Phillip Cocu vrijdag aan in zijn wekelijkse persconferentie. ,,Het belangrijkste is dat spelers het prettig vinden dat ze terug zijn."

Volledig scherm
Phillip Cocu zag scherpte in de trainingen bij PSV. © ANP Pro Shots

Cocu zag scherpte op het trainingsveld, waar de afgelopen twee weken toch al zes basisspelers op stonden. ,,Als ik gisteren en vandaag zie hoe ze trainen, terwijl er toch gereisd is, wijst dat op scherpte. Het is prettig om elkaar weer te zien, bij te praten en daarna via scherpe trainingen weer gevoel naar de volgende wedstrijd te krijgen."

Cocu houdt in de voorbereiding op het duel geen rekening met het aantal gele kaarten van de PSV'ers. ,,Ik heb er niet met ze over gesproken." Met Isimat-Mirin, Bergwijn, Van Ginkel en Arias heeft hij vier spelers die zoals dat heet 'op scherp' staan. Bij een volgende prent zijn ze geschorst en dat komt in aanloop naar de twee toppers (eerst AZ-uit, dan Ajax-thuis) niet uit. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV