Cody Gakpo met zijn ploeggenoten bij PSV na een goal tegen FC Groningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Cody Gakpo met zijn ploeggenoten bij PSV na een goal tegen FC Groningen. © Thomas Bakker

Cody Gakpo denkt bij PSV snel weer een rol te kunnen spelen: ‘Voel me fit en heb niet veel ingeleverd’

Een groot toernooi bracht Cody Gakpo deze zomer niet de rijkdom van eeuwige sportieve roem. Wel maakte hij tijdens het EK zijn debuut bij Oranje en is hij voor PSV nu weer een iets completere speler. 

  1. Roger Schmidt snapt dat hij kritiek krijgt zonder duidelijke bevestiging: ‘Dat is het lot van een coach’

    Roger Schmidt snapt dat hij kritiek krijgt zonder duidelijke bevesti­ging: ‘Dat is het lot van een coach’

    Trainer Roger Schmidt was na het duel tussen PSV en Feyenoord van zondagmiddag logischerwijs teleurgesteld over het resultaat van de wedstrijd (0-4). ,,Dit was een grote kans thuis, tegen een concurrent voor de bovenste plekken. We waren niet op topniveau en het was een verdiende overwinning voor Feyenoord. Veel van onze spelers waren niet op topniveau. Tot de tweede goal geloofde ik er nog wel in dat we konden winnen.”
  2. Het vertrouwen van PSV-coach Roger Schmidt is na één ketser niet aangetast: ‘Ik geloof in wisselen op de goede momenten’

    Het vertrouwen van PSV-coach Roger Schmidt is na één ketser niet aangetast: ‘Ik geloof in wisselen op de goede momenten’

    Roger Schmidt was de afgelopen dagen de meest besproken voetbalman in Nederland, door zijn wissels bij PSV-Feyenoord. De coach van PSV kreeg daar zelf niet zoveel van mee, behoudens dat het publiek in het Philips Stadion zijn beleid zondag afkeurde door middel van een portie gefluit. ,,Ik lees niets, dus weet ook niet wat er geschreven is”, gaf hij dinsdagmiddag aan.

PSV