Het F1-elftal van PSV seizoen 2007-2008 is kampioen. In de middelste rij precies in het midden Cody Gakpo, met links naast hem Jordan Teze en vooraan Armando Obispo. Deze drie spelers maakten inmiddels hun debuut voor het eerste elftal.
Volledig scherm
PREMIUM
Het F1-elftal van PSV seizoen 2007-2008 is kampioen. In de middelste rij precies in het midden Cody Gakpo, met links naast hem Jordan Teze en vooraan Armando Obispo. Deze drie spelers maakten inmiddels hun debuut voor het eerste elftal. © RV

Cody Gakpo leeft de droom van bijna elke Eindhovense jongen

Met Cody Gakpo heeft PSV weer een échte Eindhovenaar met perspectief in de gelederen. ,,De club was bijna bij zijn geboorte”, grapt hoofd jeugdscouting Riny de Groot van PSV.

  1. Xavi Simons voegt tijdens zijn debuut in de eredivisie aan de bal extra pk’s toe bij PSV
    PREMIUM

    Xavi Simons voegt tijdens zijn debuut in de eredivisie aan de bal extra pk’s toe bij PSV

    Wat kan Xavi Simons toevoegen aan PSV? Dat was bij zijn transfer vanuit Paris Saint-Germain een logische vraag, omdat het middenveld van de club al best druk bezet was. De ploeg van Ruud van Nistelrooij lijkt met hem de ideale speler aan boord te hebben die iets kan creëren in wedstrijden die zich vooral op de helft van de tegenstander afspelen. Tegelijkertijd bleek hij zaterdag in de counter tegen FC Emmen (4-1 winst) ook zeer slagvaardig.

PSV