Volledig scherm
Armindo Bruma in actie tijdens PSV-ADO. © BSR Agency

Competitieschema PSV bij Europees succes opnieuw op de schop

Het competitieschema voor PSV wordt bij Europees succes tegen het Noorse FK Haugesund opnieuw omgegooid. PSV speelt donderdagavond tegen de Noren en moet in eigen huis de goede uitgangspositie zien te verzilveren die de ploeg vorige week creëerde (0-1 zege). 

Overleeft PSV de tweestrijd, dan verandert het eredivisieprogramma voor PSV in de komende weken. Zo gaat in dat geval de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Groningen, oorspronkelijk gepland op zaterdag 24 augustus, naar woensdag 25 september. Het aanvangstijdstip wordt dan 18.30. 

De uitwedstrijd tegen RKC wordt bij het voorgaande scenario verplaatst van zaterdag 31 augustus naar zondag 1 september. In Waalwijk wordt dan om 20.00 uur afgetrapt, een tijdstip waar veel supporters niet vrolijk van worden. Afgelopen zondag was er nog een stil protest in het Philips Stadion tegen de late aanvangstijdstippen van eredivisiewedstrijden op zondagavond. 

  1. PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV had dinsdagavond ongeveer 15.000 kaarten verkocht voor het duel met Apollon Limassol van donderdagavond. De club hoopt de komende dagen op een inhaalslag en in ieder geval op 20.000 toeschouwers uit te komen, zodat alsnog sprake is van een behoorlijk gevuld Philips Stadion. Het is een cruciale wedstrijd voor de Eindhovenaren in de race om het behalen van de groepsfase van de Europa League, tegen een goede tegenstander.

PSV