Armindo Bruma in actie tijdens PSV-ADO.
Volledig scherm
Armindo Bruma in actie tijdens PSV-ADO. © BSR Agency

Competitieschema PSV bij Europees succes opnieuw op de schop

Het competitieschema voor PSV wordt bij Europees succes tegen het Noorse FK Haugesund opnieuw omgegooid. PSV speelt donderdagavond tegen de Noren en moet in eigen huis de goede uitgangspositie zien te verzilveren die de ploeg vorige week creëerde (0-1 zege). 

Overleeft PSV de tweestrijd, dan verandert het eredivisieprogramma voor PSV in de komende weken. Zo gaat in dat geval de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Groningen, oorspronkelijk gepland op zaterdag 24 augustus, naar woensdag 25 september. Het aanvangstijdstip wordt dan 18.30. 

De uitwedstrijd tegen RKC wordt bij het voorgaande scenario verplaatst van zaterdag 31 augustus naar zondag 1 september. In Waalwijk wordt dan om 20.00 uur afgetrapt, een tijdstip waar veel supporters niet vrolijk van worden. Afgelopen zondag was er nog een stil protest in het Philips Stadion tegen de late aanvangstijdstippen van eredivisiewedstrijden op zondagavond. 

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV