Volledig scherm
Maximiliano Romero. © REUTERS

Contract Romero nog niet ondertekend, zaakwaarnemer houdt vol dat deal er komt

Hoewel de koop- en verkoopcontracten tussen PSV en Vélez Sarsfield nog niet zijn ondertekend, blijft de zaakwaarnemer van spits Maxi Romero melden dat een deal er snel komt. 

Volgens Rolando Zarate, 2-voudig Argentijns international, is alles akkoord, maar moet er alleen nog een handtekening onder de papieren van PSV en de Argentijnse club die Romero verkoopt. Dat liet hij weten aan het ED. Hij stelde vrijdagavond dat alles zaterdag geregeld wordt, maar dat lijkt niet haalbaar. Voetbal International laat zojuist weten dat PSV verwacht dat de deal er komt, maar dat dit weekend niet haalbaar is. 

Bij PSV rekent inderdaad iedereen erop dat de deal er wel gaat komen, alleen houden de clubfunctionarissen wel steeds een duidelijke slag om de arm. Het gaat om een deal van ongeveer 10 miljoen euro. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schaduwschutter Pereiro blijft hard trainen na teleurstelling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Schaduw­schut­ter Pereiro blijft hard trainen na teleurstel­ling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Gastón Pereiro was tot zaterdagavond de laatste PSV'er die in een officieel duel in reguliere tijd een penalty had gemist. Op 22 januari 2017 ging zijn strafschop er in de thuiswedstrijd tegen Excelsior niet in. Daarna werkte hij zich alsnog op tot de vaste strafschoppennemer van PSV, nadat eerst Siem de Jong een einde maakte aan een waar penaltycomplex van PSV en Marco van Ginkel zelfs uitgroeide tot een penaltyfenomeen.

PSV