Het 'Brainport-armbandje' dat stadionbezoek weer mogelijk moet maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Het 'Brainport-armbandje' dat stadionbezoek weer mogelijk moet maken. © ED

Corona-armbandje voor voetbalstadions en festivals is een topvondst, zegt Philips-coryfee

Voormalig Philips-topman Arthur van der Poel (72) is als adviseur betrokken bij de bedrijven die afgelopen week het idee van een ‘Brainport-armband’ lanceerden en spreekt van een topvondst. 

  1. Johan Bakayoko is weer de grote man bij Jong PSV, dat ook Excelsior oprolt

    Johan Bakayoko is weer de grote man bij Jong PSV, dat ook Excelsior oprolt

    Jong PSV verkeert momenteel in blakende vorm en al weken op rij is de uitblinker dezelfde man: Johan Bakayoko. Vrijdagavond kreeg de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie een jas in Eindhoven. Excelsior moest met 3-0 buigen voor het team van Ruud van Nistelrooy, dat in de eerste helft al had moeten scoren en de nodige kansen onbenut liet. Alleen vlak voor rust had Excelsior een periode waarin het wat sterker was.
  2. Liverpool, Bayern en Manchester City begeren én benaderen Cody Gakpo, die nu nog bij PSV wil blijven

    Liverpool, Bayern en Manchester City begeren én benaderen Cody Gakpo, die nu nog bij PSV wil blijven

    Het transferspel rond Cody Gakpo lijkt al op de wagen. Voorlopig blijft de aanvaller nog bij PSV en gaat hij zijn lopende contract verlengen, maar een aantal internationale topclubs heeft meer dan serieuze belangstelling voor de Eindhovenaar. Onder meer Liverpool en Manchester City hebben zich deze transferperiode gevoegd bij het rijtje clubs dat serieus geïnteresseerd is in de PSV'er. Bayern München zat daar eerder al bij.

PSV