Volledig scherm
Daniel Schwaab na zijn laatste duel voor PSV. © BSR Agency

Daniel Schwaab duikt na vertrek bij PSV op bij Bundesliga-club SC Freiburg

Daniel Schwaab houdt voorlopig zijn conditie op peil bij SC Freiburg. De afgelopen seizoen bij PSV vertrokken centrale verdediger heeft nog geen contract ondertekend bij een nieuwe club en ook in Freiburg is dat niet meteen de insteek. 

Schwaab verliet afgelopen seizoen PSV omdat hij terug naar zijn familie in Duitsland wilde. Hij had bij PSV kunnen blijven, maar koos daar niet voor omdat hij niet meer zo ver van zijn gezin wilde wonen. De 30-jarige Duitser vertelde donderdag tegen ‘Der Kicker’ dat hij het alleen trainen zat was en nu dus voorlopig bij Freiburg aansluit, in afwachting van een contract bij een nieuwe club. Freiburg, waar hij in de jeugd speelde en zijn profdebuut maakte.

Schwaab vertrok in mei transfervrij uit Eindhoven. Hij was in de zomer van 2016 ook transfervrij gekomen. 

  1. Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Trouwe supporters van PSV dachten hem afgelopen week al in Eindhoven te hebben gespot. Op het moment dat voormalig PSV’er Edison Méndez (40) donderdag bij de training van de A-selectie verscheen, wist iedereen het zeker. De Ecuadoriaan verblijft momenteel in Nederland om zijn 18-jarige zoon Mayer te begeleiden. Hij loopt stage bij Jong PSV en beide partijen kijken ondertussen wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

PSV