Dante Sealy (uiterst rechts) viert met zijn ploeggenoten een van zijn treffers. Hij heeft er nu vijf gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie.
Volledig scherm
Dante Sealy (uiterst rechts) viert met zijn ploeggenoten een van zijn treffers. Hij heeft er nu vijf gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie. © Ron Baltus

Dante Sealy straalt bij Jong PSV en verteert de stap van Dallas naar Eindhoven goed

Jong PSV pakte vrijdagavond in Almere de eerste uitzege van het seizoen. Ster van de avond werd een 18-jarig talent uit Dallas. 

 1. PSV heeft kernspelers terug tegen FC Utrecht: ‘Ze hebben tegen goede tegenstanders hun kwaliteiten laten zien’

  PSV heeft kernspe­lers terug tegen FC Utrecht: ‘Ze hebben tegen goede tegenstan­ders hun kwalitei­ten laten zien’

  PSV-trainer Roger Schmidt verwacht zaterdagmiddag in het thuisduel met FC Utrecht weer een beroep op meer spelers te kunnen doen dan vorige week in Heerenveen. IJs en weder dienende sluiten Cody Gakpo, Jordan Teze en Noni Madueke weer aan bij de selectie. ,,We bekijken na de training van vrijdag hoe zij zich voelen en besluiten dan”, zei Schmidt. ,,Maar ze hebben nu een week meegetraind.”
 2. Opnieuw zorgen om PSV-spits Maxi Romero, die door liesklachten niet in actie kan komen
  PREMIUM

  Opnieuw zorgen om PSV-spits Maxi Romero, die door liesklach­ten niet in actie kan komen

  Geen Jong PSV-NAC maandagavond voor Maxi Romero, maar opnieuw zorgen over de fysieke gesteldheid van de Argentijn. Hij viel afgelopen weekend met liesklachten uit tijdens een training van de beloften en bij PSV hoopt iedereen dat het meevalt. Hij lijkt er voorlopig uit door liesklachten. Hoelang? Dat is nog de vraag. Zoals het er nu naar uitziet, kan hij donderdag tegen Sturm Graz sowieso niet aansluiten.

PSV