Volledig scherm
PREMIUM
Luuk de Jong viert het kampioenschap. © ANP Pro Shots

De Jong denkt serieus na over aanbod PSV om langer te blijven

Luuk de Jong (27) heeft een aanbieding van PSV op zak om zijn contract te verlengen. De spits wordt van cruciaal belang voor komend seizoen geacht.

PSV zet momenteel stevig in op het behoud van spits Luuk de Jong , die zich beraadt op een nieuw contractvoorstel van de Eindhovenaren. Concrete belangstelling uit Mexico of andere competities is er nog niet. PSV wil tot medio 2021 door met De Jong, die serieus nadenkt over het aanbod.

  1. Schaduwschutter Pereiro blijft hard trainen na teleurstelling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Schaduw­schut­ter Pereiro blijft hard trainen na teleurstel­ling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Gastón Pereiro was tot zaterdagavond de laatste PSV'er die in een officieel duel in reguliere tijd een penalty had gemist. Op 22 januari 2017 ging zijn strafschop er in de thuiswedstrijd tegen Excelsior niet in. Daarna werkte hij zich alsnog op tot de vaste strafschoppennemer van PSV, nadat eerst Siem de Jong een einde maakte aan een waar penaltycomplex van PSV en Marco van Ginkel zelfs uitgroeide tot een penaltyfenomeen.
  2. Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn kreeg tot het einde van 2017 regelmatig te horen dat hij veel dreiging had, maar dat het rendement te vaak uitbleef. Dit jaar heeft de aanvaller van PSV op alle fronten enorme progressie geboekt. Met 14 treffers en 13 assists in de eredivisie in 2018 onderstreept hij zijn dadendrang. In seizoen 2018-2019 is hij in zestien duels bij vijftien goals betrokken. Steven Bergwijn is een vedette in de eredivisie geworden.

PSV