Volledig scherm
PREMIUM
Technisch directeur van PSV John de Jong. © copyright Marc Bolsius

De PSV-selectie is kwantitatief compleet, maar kwalitatief nog niet

Technisch manager John de Jong van PSV vult de vacatures bij de club gestaag in. De selectie is vanaf vandaag kwantitatief compleet, maar kwalitatief nog niet.

PSV bouwt gestaag door aan de formatie die dit seizoen de concurrentie met Ajax wil aangaan en de Champions League-groepsfase moet zien te bereiken. De Eindhovense clubleiding sloeg gisteren snel spijkers met koppen met de 21-jarige linksback Olivier Boscagli. De Fransman komt per direct over van OGC Nice en tekent in het Philips Stadion volgens Franse bronnen een contract tot 2023. IJs en weder dienende wordt hij tijdens de open dag van vandaag al gepresenteerd, maar Boscagli sluit dan nog niet aan bij het oefenduel tussen PSV en VfL Wolfsburg. PSV moet nog wel een aantal formaliteiten afronden, waaronder het papierwerk. Lukt dat tijdig, dan heeft Mark van Bommel er per direct een optie voor de defensie bij.

  1. Jong PSV gaat ondanks fraaie treffers van Richie Ledezma onderuit in Volendam

    Jong PSV gaat ondanks fraaie treffers van Richie Ledezma onderuit in Volendam

    Ondanks twee fraaie treffers van Richie Ledezma ging Jong PSV vrijdagavond met 4-2 onderuit bij FC Volendam. De ploeg van Peter Uneken speelde bijna een uur met een numerieke minderheid, nadat Maxime Soulas met rood was weggestuurd. Scheidsrechter Gansner meende dat hij een doorgebroken speler had neergehaald en dat werd door de Fransman fel betwist. Het protest haalde niets uit, waardoor Jong PSV met een 4-4-1 opstelling verder moest.

PSV