Volledig scherm
Jong PSV trainer Dennis Haar in Eindhoven © FotoMeulenhof

Dennis Haar is content, maar wil nog meer effectiviteit bij Jong PSV

De overwinning van Jong PSV op Jong FC Utrecht van maandagavond (2-0) was verdiend, zo vond PSV-trainer Dennis Haar. Zijn ploeg stijgt naar plek 9 in de eerste divisie. 

"We hebben voor rust een paar goede kansen afgedwongen en waren effectief. In de tweede helft hadden we er nog een derde en vierde goal bij moeten maken, maar dat lieten we na. Ik heb een ploeg gezien, waar spelers zich wilden laten zien en dat hoort ook zo." Jong PSV kon rekenen op de inbreng van een aantal A-selectiespelers en talenten die al meetrainen bij PSV 1. "Als een speler daar nu even niet aan de bak kan, is het goed om hier alles te geven en te laten zien wat je in huis hebt. Ik heb dat zeker teruggezien vanavond bij ons team."

Obispo

In de tweede helft had Jong PSV wat meer moeite om Jong FC Utrecht af te houden en was het zelf een aantal keren slordig. Bij de ploeg was verdediger Armando Obispo een rustpunt. Hij liet vorige week weten zijn contract in Eindhoven te zullen verlengen. "Een goede zaak", vindt Haar. "Voor hem goed dat hij nu deze keuze heeft gemaakt en ik denk ook dat het een goede keuze is. Bij Jong PSV willen we spelers afleveren voor het eerste elftal en we willen er bij alle spelers alles aan doen om dat doel te bereiken."

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV