Volledig scherm
Derrick Luckassen © Thomas Bakker

Derrick Luckassen geblesseerd, uitgeleende PSV'er speelt ook in Duitsland weinig

Voor Derrick Luckassen is de huurperiode bij Hertha BSC voorlopig een teleurstellende ervaring geweest. De door PSV uitgeleende verdediger is in de eerste seizoenshelft in totaal vier uur in officiële wedstrijden actief geweest voor de club uit Berlijn. 

Luckassen hoopte op speeltijd in Duitsland omdat hij bij PSV op de bank was beland. Vervelend voor hem is dat hij nu ook nog geblesseerd is geraakt aan zijn enkel. Daardoor kan hij niet meer in actie komen tot de onderbreking van de competitie in december en januari. 

Het huurcontract tussen PSV en Hertha loopt in juni af. Hertha heeft een koopoptie bedongen op de 23-jarige PSV’er. Pas in de loop van het voorjaar valt doorgaans een beslissing of zo'n optie wordt gelicht.

  1. Aline Zeler: ‘PSV, Ajax en Twente halen hetzelfde niveau’
    Ontknoping eredivisie vrouwen

    Aline Zeler: ‘PSV, Ajax en Twente halen hetzelfde niveau’

    Voor het eerst sinds PSV in de zomer van 2012 in het vrouwenvoetbal stapte, vecht de club tot het einde mee om de landstitel. Door de gemaakte stap in de professionalisering en een selectie die ook de komende jaren competitief lijkt, mag het seizoen hoe dan ook als geslaagd betiteld worden. Al zal het bij puntverlies vrijdagavond tegen FC Twente (19.30 uur in Eindhoven) voelen alsof de titel vliegensvlug door de vingers is geglipt.

PSV