Luuk de Jong is weer terug bij PSV
Volledig scherm
PREMIUM
Luuk de Jong is weer terug bij PSV © PSV Media

Deze geslaagde transfers én extra wensen moeten PSV de komende periode naar een hoger niveau tillen

ANALYSEEr was de afgelopen weken bij PSV al vuurwerk op de transfermarkt voorspeld en er kwam ook vuurwerk. Geen losse flodders, maar een paar stevige knallers. Na het vastleggen van Luuk de Jong haalde de club dit weekend ook Guus Til binnen, een transfer die maandag wordt afgerond. En daarmee is de transferkoek voor deze zomer vermoedelijk nog steeds niet op. 

 1. PSV beraadt zich nog op aantrekken nieuwe aanvaller na blessure Madueke
  PREMIUM

  PSV beraadt zich nog op aantrekken nieuwe aanvaller na blessure Madueke

  PSV bekijkt nog of de club deze maand de transfermarkt op wil gaan om een extra offensieve pion aan de selectie toe te voegen nu aanvaller Noni Madueke vorige week wegviel. De 20-jarige Brit staat normaal gesproken tot de winterstop buitenspel. Technisch directeur John de Jong van PSV tast wel de mogelijkheden af en bekijkt ook hoe de huidige selectiespelers zich ontwikkelen, maar doet zeker nog geen belofte dat er een nieuwe speler komt.
 2. Ruud van Nistelrooij droomt ervan om PSV naar de Champions League te leiden: ‘Ik put niet te veel uit eigen werk’
  PREMIUM

  Ruud van Nistel­rooij droomt ervan om PSV naar de Champions League te leiden: ‘Ik put niet te veel uit eigen werk’

  PSV kan dinsdagavond in Monaco beschikken over alle spelers die de club zaterdag tegen Ajax ook ter beschikking had. Dat zei trainer Ruud van Nistelrooij maandagavond tijdens de persconferentie voor het duel tegen AS Monaco, dat gaat om plaatsing voor de play-offs voor de Champions League. ,,Het resultaat van zaterdag doet zeker iets met ons team”, zei de trainer.

PSV