Cody Gakpo met de 'coming men' Johan Bakayoko en keeper Maxime Delanghe.
Volledig scherm
PREMIUM
Cody Gakpo met de 'coming men' Johan Bakayoko en keeper Maxime Delanghe. © ANP

Dit is wat Roger Schmidt bij PSV achterlaat: alle spelers op rapport

NABESCHOUWINGHet winnen van de KNVB-beker was het absolute hoogtepunt van PSV in de afgelopen twee jaar en er is perspectief op meer. Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré groeiden uit tot sterren, terwijl Joël Drommel erg tegenviel. Wat liet Roger Schmidt, die woensdag zijn Benfica-contract tekende, PSV na? 

 1. Voetbal is een missie, een strijd en eigenlijk alles voor Ruud van Nistelrooij
  PREMIUM
  EERSTE TRAINING

  Voetbal is een missie, een strijd en eigenlijk alles voor Ruud van Nistel­rooij

  De komende weken is het nog even een draaideur bij PSV. Ruud van Nistelrooij weet waar hij aan begint en snapt na een kleine drie decennia in het betaald voetbal dat zijn selectie pas later rondkomt. Maandag trainde hij met het eerste fundament van dit seizoen, voorlopig nog bestaand uit veel Jong PSV'ers. Daarna volgde zijn eerste persconferentie, waarin keeper Walter Benítez werd aangekondigd.
 2. PSV rekent begin juli op de Braziliaanse aanvaller Savinho
  PREMIUM
  TRANSFERUPDATE

  PSV rekent begin juli op de Braziliaan­se aanvaller Savinho

  PSV denkt de Braziliaanse aanvaller Savinho begin juli te verwelkomen, zo melden inmiddels meerdere bronnen. De technische leiding in Eindhoven slaapt als het om dit transferdossier gaat bijna op twee oren. De 18-jarige nieuweling wordt voor een seizoen gehuurd via Manchester City, maar het is in principe de bedoeling dat hij langer blijft. Er ligt een meerjarenplan onder zijn komst, zoveel is inmiddels duidelijk.

PSV