Wissam Ben Yedder is de spil in het aanvalsspel van AS Monaco, al begon hij tegen Sturm Graz en Real Sociedad op de bank.
Volledig scherm
PREMIUM
Wissam Ben Yedder is de spil in het aanvalsspel van AS Monaco, al begon hij tegen Sturm Graz en Real Sociedad op de bank. © Reuters

Dit kan PSV vanavond in de Europa League verwachten van AS Monaco

profielEen club die in eigen land dé uitdager van Paris Saint-Germain wil worden, de carrière van Kylian Mbappé lanceerde en sinds de overname door een Russische zakenman al voor dik één miljard aan spelers verkocht. Dat kan PSV donderdagavond in de Europa League verwachten van AS Monaco. 

  1. PSV zet een helft een nieuwe toon en kan nu op jacht naar bevestiging
    PREMIUM

    PSV zet een helft een nieuwe toon en kan nu op jacht naar bevesti­ging

    Globalisering is in topvoetbal niks nieuws, maar de verzameling nationaliteiten bij PSV vormde zaterdagmiddag een wel heel bijzondere mix. Een functionele en kwalitatief hoogwaardige groep voetballers ook, een helft althans. De mannen uit alle windstreken vormden een coherent geheel en kwamen aan de bal tot meerdere vloeiende en vlotlopende aanvallen. Met een Portugees, een Oostenrijker, een Fransman, een Ivoriaan, een Duitser, een Japanner, een Mexicaan, drie Brazilianen en een Nederlander in de basis liet PSV tegenstander Vitesse meer kastjes en muren zien dan menig IKEA herbergt.

PSV