Armindo Bruma wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan Olympiakos. Na een stroeve start speelt hij de laatste tijd regelmatig, hij maakte tot nu toe vier doelpunten in Griekse dienst.
Volledig scherm
PREMIUM
Armindo Bruma wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan Olympiakos. Na een stroeve start speelt hij de laatste tijd regelmatig, hij maakte tot nu toe vier doelpunten in Griekse dienst. © Pro Shots

Dit kan PSV vanavond verwachten van de geslepen Griekse grootmacht Olympiakos

Olympiakos Piraeus, de tegenstander van PSV donderdag in de Europa League, teert voornamelijk op dertigers en een hecht defensief blok. In het verleden liepen ploegen als AC Milan, Arsenal en Borussia Dortmund zich al eens stuk op de Griekse recordkampioen. PSV is dus gewaarschuwd.  

 1. Armando Obispo glundert weer en kan zijn toekomst bij PSV na lichten optie vormgeven
  PREMIUM

  Armando Obispo glundert weer en kan zijn toekomst bij PSV na lichten optie vormgeven

  ,,Ik had de hele dag al een lekker gevoel en ben tevreden”, zei Armando Obispo dinsdagavond na zijn eerste helft betaald voetbal in elf maanden. De 21-jarige PSV’er voelt zich helemaal nergens te groot voor, maar zou een jaar geleden niet heel warm zijn geworden van een wedstrijd met Jong PSV tegen Helmond Sport. Hij speelde bij Vitesse in de subtop van de eredivisie en leek op weg naar PSV 1.
 2. PSV speelt met vuur, maar pakt dankzij invallers late zege tegen Vitesse

  PSV speelt met vuur, maar pakt dankzij invallers late zege tegen Vitesse

  Slecht finishen, sterk eindigen. Dat is wat PSV zondagmiddag deed tegen Vitesse (3-1 winst). De Eindhovenaren leken in de eerste helft een kansloze exercitie tegemoet te gaan en gingen tijdens de rust met een 0-1 achterstand de kleedkamer in. Alleen Armando Broja profiteerde in een kansenfestival van een mogelijkheid. PSV verzuimde om voor een leeg doel te scoren (Yorbe Vertessen) en Broja liet ook dé kans op 0-2 liggen.
 1. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

 2. Samenvatting | PSV moet genoegen nemen met een gelijkspel tegen Ajax na late treffer Tadic
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | PSV moet genoegen nemen met een gelijkspel tegen Ajax na late treffer Tadic

  28 februari

PSV