Donyell Malen krijgt nummer 9 bij PSV

VIDEODonyell Malen is voorlopig de nieuwe nummer negen van PSV. Dat maakt de club vandaag tijdens de open dag bekend. Op Twitter ging de lijst met voorlopige nummers al rond en daaruit blijkt dat Malen de ‘erfenis’ van Luuk de Jong heeft aanvaard. '

Vorig seizoen speelde Malen met nummer 14, dat nummer gaat nu naar Sam Lammers die is teruggekeerd uit Heerenveen. 

Opvallend is dat Gastón Pereiro met een ander rugnummer speelt en nu nummer 27 op zijn rug heeft staan. Het is geen geheim dat partijen op dit moment proberen een transfer te realiseren, waarbij meerdere clubs in de race zijn. 

Steven Bergwijn neemt het nummer 10 over van Maxi Romero. Hij speelde de afgelopen twee seizoenen met nummer 17. Hirving Lozano houdt voorlopig nummer 11. 

Volledig scherm
Donyell Malen © BSR Agency
Volledig scherm
Rugnummers PSV seizoen 2019-2020 © PSV
  1. PSV moet zich ook in slechte tijden als een topclub gedragen

    PSV moet zich ook in slechte tijden als een topclub gedragen

    Het kon niet uitblijven. Zoals een beursgenoteerd bedrijf in turbulente economische omstandigheden een winstwaarschuwing afgeeft, zo moest ook de leiding van PSV deze week na een aantal belabberde sportieve prestaties met de billen bloot. In dit soort dingen is het zakenleven soms best te vergelijken met topsport. Wie zijn doelen niet haalt, legt verantwoording af aan aandeelhouders respectievelijk supporters. Falen is balen, het is niet anders.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen