Volledig scherm
Donyell Malen in het duel met Corinthians. © AFP

Donyell Malen maakt debuut voor PSV tegen Corinthians

Voor Donyell Malen is de wedstrijd tegen de Braziliaans topploeg Corinthians een mooie ervaring geworden. Ruim een kwartier voor tijd mocht de bijna 19-jarige aanvaller invallen en daarmee maakte hij zijn officiële debuut voor PSV 1. 

Malen was dreigend en gretig en had zelfs kunnen scoren. Ook de andere invallers Mauro Júnior en Cody Gakpo, die eerder al voor PSV uitkwamen, brachten nieuwe energie in het team. Uiteindelijk was Sam Lammers degene die namens PSV de trekker kon overhalen en een achterstand nog ongedaan kon maken (1-1). 

Malen is voor het eerst mee op trainingskamp met PSV 1 en maakt daarin een frisse en goede indruk. Hij kwam afgelopen zomer over van Arsenal en geniet met volle teugen tijdens de trainingsweek met PSV 1. Daarvoor maakte hij al indruk bij Jong PSV. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Afwegingen bij een eventuele terugkeer van Robben naar PSV: Kwaliteit boven sentiment

    Afwegingen bij een eventuele terugkeer van Robben naar PSV: Kwaliteit boven sentiment

    Arjen Robben vertrekt aan het eind van dit seizoen na een prachtige periode bij Bayern München en is dan 35,5 jaar. Na zes (!) kampioenschappen op rij pruttelt de motor van ‘FC Hollywood’ in Zuid-Duitsland, waar de ex-international dit seizoen aantoont nog altijd een hoog niveau te kunnen halen. Bayern staat in de Bundesliga inmiddels negen punten achter op koploper Borussia Dortmund. Geen onoverbrugbaar gat, maar wel een enorme kloof.

PSV