Donyell Malen keerde maandagmorgen terug bij PSV.
Volledig scherm
Donyell Malen keerde maandagmorgen terug bij PSV. © BSR Agency

Donyell Malen terug bij PSV: ‘Ga heel hard werken aan mijn herstel’

De geblesseerde Donyell Malen keerde maandagochtend na een operatie in de Verenigde Staten terug bij PSV. Hij blikte voor de camera van PSV-tv en in het bijzijn van enkele journalisten terug op het ontstaan van zijn knieblessure tijdens Feyenoord-PSV van vorige maand en de prognoses voor de toekomst. 

Malen gaf aan dat hij zich goed voelt en zijn best gaat doen om snel terug te zijn. Dat gaat echter nog maanden duren. Hij doet niets overhaast omdat zijn carrière en een goede terugkeer bij PSV nu het belangrijkste is. ,,Ik ga heel hard werken aan mijn herstel”, gaf hij aan. ,,De komende zes weken heb ik nog een brace om het been en daarna kijken we verder.” 

Of hij het EK haalt, durft hij niet te zeggen. ,,Ik ga goed genezen”, zo gaf hij aan. ,,De dagen na de blessure hoopte ik dat het meeviel en toen kwam eruit dat er toch wel schade was. Voordat je het weet lig je daarna onder het mes”, zei hij. ,,Het valt gelukkig mee omdat het geen kruisband is, maar het herstel zal toch een tijd vergen. We gaan het rustig aan opbouwen en zorgen dat alles goed geneest.”

PSV