Volledig scherm
Hidde Jurjus © BSR Agency

Door PSV aan De Graafschap verhuurde Jurjus ligt er voorlopig uit

Doelman Hidde Jurjus van De Graafschap staat voorlopig aan de kant met een hamstringblessure. De door PSV aan de Achterhoekers verhuurde keeper is er zo'n zes weken uit. Hij kan dus het slot van de competitie nog halen. 

Jurjus beleefde voor de winterstop niet de meest gelukkige periode, maar herstelde zich de afgelopen weken. Bij De Graafschap gaat nu de bij PSV opgeleide Nigel Bertrams de komende weken het doel verdedigen. De 26-jarige doelman keepte eerder ook bij NAC en is momenteel eigendom van het Deense Nordsjaelland, waar De Graafschap hem van huurt. Afgelopen weekend viel hij al in toen Jurjus geblesseerd raakte in het duel met ADO. 

De 25-jarige Jurjus werd door PSV in 2016 overgenomen van De Graafschap. Tot een rol in het eerste elftal kwam het nog niet. Hij heeft nog een contract tot midden 2021. Bij PSV staat ook Luuk Koopmans nog onder contract, die is verhuurd aan MVV. 

  1. Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwinkel’

    Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwin­kel’

    Ibrahim Afellay is momenteel al een tijdje een bijzondere gast aan de jeugdzijde op trainingscomplex De Herdgang. Samen met fysiotherapeut Ferd van Odenhoven werkte hij de afgelopen weken aan fysiek herstel, waarbij hij inmiddels de volgende stap heeft gezet. Afellay traint inmiddels volop mee met PSV onder 19, waar Ruud van Nistelrooy de coach is. Hij doet al mee aan positiespelen en nadert het einde van zijn revalidatie.

PSV