Naomi Pattiwael (r)
Volledig scherm
Naomi Pattiwael (r) © BSR Agency

Drie speelsters verlengen contract bij PSV

Nurija van Schoonhoven, Naomi Pattiwael en Janou Levels hebben hun contract bij PSV verlengd. Van Schoonhoven verlengt haar contract met één seizoen, met een optie voor nog een extra jaar. Levels en Pattiwael spelen ook in ieder geval komend seizoen bij PSV.

In april 2018 tekenden alle drie de speelsters op dezelfde dag hun contract in het Philips Stadion. Middenvelder Nurija van Schoonhoven kwam vanwege een zware knieblessure vanaf eind juni vorig jaar niet meer in actie. Aanvaller Naomi Pattiwael en verdediger Janou Levels zijn vaste waardes in de ploeg van coach Sander Luiten. 

Van Schoonhoven is blij met een langer verblijf bij de club. ,,Het is geen makkelijk jaar voor mij geweest. Dit geeft mij extra motivatie en vertrouwen om zo snel mogelijk op het veld staan en van waarde te zijn voor het team.”

  1. Een nooit voorziene krachtproef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Een nooit voorziene kracht­proef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Het hek om het Philips Stadion gaat vanaf dinsdag een aantal weken virtueel open: PSV start om negen uur in de morgen met de verkoop van seizoenkaarten. Een enorme krachtproef voor commercieel directeur Frans Janssen (48) en zijn verkoopteam. De komende periode moet blijken of PSV-supporters gevoelig zijn voor het aanbod dat onder supervisie van Janssen is neergelegd, met drie opties om hun kaart te verlengen.

PSV