Volledig scherm
Denzel Dumfries en Steven Bergwijn. © BSR Agency

Dumfries en Bergwijn terug bij PSV, dat Luuk de Jong uitzwaait

Denzel Dumfries en Steven Bergwijn keerden zaterdag terug op het trainingsveld bij PSV. De internationals begonnen iets later dan de andere spelers van PSV omdat ze in het begin van juni nog actief waren met Oranje, tijdens het toernooi om de Nations League. Het duo startte met looptraining en deed dat samen met onder anderen Ryan Thomas. 

Bergwijn is de afgelopen periode in verband gebracht met een transfer en meerdere clubs zijn geïnteresseerd, maar hij traint gewoon in Eindhoven zolang het bij interesse blijft. PSV had afgelopen week weten nog geen officieel bod op hem ontvangen. Ook voor Dumfries is volop belangstelling, maar op dit moment is er niets concreet en dus richt hij zich net als Bergwijn vol op PSV. De Eindhovenaren staan over ruim drie weken al voor de eerste krachtproef van het seizoen, waarin de eerste van drie hordes voor Champions League-kwalificatie moet worden genomen. Tegen FC Basel stelt PSV bij winst sowieso al deelname aan de groepsfase van de Europa League veilig. 

Luuk de Jong ontbrak zaterdagmorgen bij PSV en is zoals eerder al gemeld bezig om een transfer naar Sevilla af te ronden. De aanvoerder van de afgelopen seizoenen gaat zijn carrière in Spanje voortzetten, als hij door de medische keuring komt. 

  1. Jong PSV gaat ondanks fraaie treffers van Richie Ledezma onderuit in Volendam

    Jong PSV gaat ondanks fraaie treffers van Richie Ledezma onderuit in Volendam

    Ondanks twee fraaie treffers van Richie Ledezma ging Jong PSV vrijdagavond met 4-2 onderuit bij FC Volendam. De ploeg van Peter Uneken speelde bijna een uur met een numerieke minderheid, nadat Maxime Soulas met rood was weggestuurd. Scheidsrechter Gansner meende dat hij een doorgebroken speler had neergehaald en dat werd door de Fransman fel betwist. Het protest haalde niets uit, waardoor Jong PSV met een 4-4-1 opstelling verder moest.

PSV