Volledig scherm
Denzel Dumfries tekende dinsdag een contract voor 5 jaar bij PSV. © Thomas Bakker

Dumfries tot 2023 verbonden aan PSV

Denzel Dumfries zet dinsdagmiddag zijn handtekening onder een contract dat hem tot 2023 aan PSV bindt.

Na het afronden van zijn medische keuring is de verdediger van sc Heerenveen, na het tekenen van zijn contract, speler van PSV. De 22-jarige rechtsback kan de opvolger worden van Santiago Arias, die waarschijnlijk een transfer maakt.

Dumfries werd op dinsdag in de morgen gekeurd bij TopSupport en zet in de middag zijn handtekening in het Philips Stadion, in het bijzijn van zijn zaakwaarnemer Santi Kolk. Hij komt over voor een bedrag van ongeveer 5,5 miljoen euro. Zijn presentatie voor de externe pers is pas op 27 juni, als PSV de eerste training van het nieuwe seizoen afwerkt. 

 1. Van bijna niets naar bijna alles voor Pablo Rosario: ‘Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen’
  PREMIUM
  Champions League

  Van bijna niets naar bijna alles voor Pablo Rosario: ‘Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen’

  Wat een seizoen is het voor Pablo Rosario. Met 77 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en drie basisplaatsen in de eredivisie op zak begon hij in juni aan het nieuwe voetbaljaar bij PSV. Zonder druk of een hoog verwachtings patroon liet hij zich tussen de Zwitserse Alpen gelden bij het trainingskamp van zijn club. Vijf maanden later is de middenvelder international en vanavond speelt de 21-jarige Amsterdammer zijn zesde en voorlopig laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. ,,Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen”, benadrukte hij gisteren in Italië.
 2. ‘Voor Inter is dit een superbelangrijke wedstrijd, maar wij willen winnen’

  ‘Voor Inter is dit een superbe­lang­rij­ke wedstrijd, maar wij willen winnen’

  Ook al staat er voor PSV niets meer op het spel, de Eindhovenaren zullen Internazionale morgen in de laatste groepswedstrijd van de Champions League de overwinning niet cadeau doen. ,,Ongeacht waar je speelt en tegen wie je speelt: je moet altijd motivatie uit jezelf halen. Als je dat blijft doen, maakt het niet uit of je voor ‘niks’ speelt of niet’', zei trainer Mark van Bommel maandag op de persconferentie in Milaan.

PSV