Volledig scherm
Jordan Rezabala was afgelopen week in Eindhoven en speelde mee in een oefenduel met PSV. © YouTube

Ecuadoriaan Rezabala (17) wil naar PSV, dat nog een klap moet geven op een transfer

Middenvelder Jordan Rezabala (17) uit Ecuador was afgelopen week in Eindhoven om nader kennis te maken met de jeugdopleiding van PSV. De Zuid-Amerikaanse jeugdinternational wil graag zijn toekomst op De Herdgang vervolgen, maar PSV moet er dan nog wel een klap op geven én eruit zien te komen met zijn huidige club: Independiente del Valle. 

Het team uit Sangolqui kan een opleidingsvergoeding vragen voor Rezabala, die nog geen contract heeft ondertekend. Officieel kan PSV de Ecuadoriaan, die door meerdere clubs wordt begeerd, pas in februari 2018 vastleggen omdat hij dan 18 jaar wordt. De Eindhovense club zal zich nog wel over het totaalplaatje voor een transfer - vergoedingssom en salariskosten (Rezabala moet als niet EU-speler verplicht een stevige gage krijgen, red.) - moeten buigen. 

Rezabala is zelf enthousiast over de manier van werken en de mogelijkheden en faciliteiten bij PSV en zijn zakelijke begeleider denkt dat er zeker een slagingskans is voor een definitieve overgang naar Eindhoven. Afgelopen week speelde de Ecuadoriaan mee in een oefenduel met PSV onder 19, tegen leeftijdsgenoten van  KV Mechelen. PSV verloor die wedstrijd met 2-3. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV