Armando Obsipo en Mauro Júnior in duel.
Volledig scherm
PREMIUM
Armando Obsipo en Mauro Júnior in duel. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Een dagje kijken, kletsen en flirten bij de training van PSV is weer bijna de gewoonste zaak van de wereld

Een normaal dagje PSV was dinsdag weer dichterbij dan ooit. Eindelijk konden supporters een keertje met een glimlach van Roger Schmidt of naast de krullen van André Ramalho op de foto. PSV wil dat het weer minstens een keer per week als vanouds wordt langs het trainingsveld. 

 1. Voor Roger Schmidt voelt het verlies van PSV tegen AS Monaco niet goed: ‘Vinícius gaat ons zeker nog helpen in de toekomst’

  Voor Roger Schmidt voelt het verlies van PSV tegen AS Monaco niet goed: ‘Vinícius gaat ons zeker nog helpen in de toekomst’

  Roger Schmidt was donderdagavond teleurgesteld over het verlies van PSV tegen AS Monaco. De 2-1 nederlaag in eigen huis deed hem pijn. ,,Ik denk dat het een goede wedstrijd van ons was en dat we vaak op hun goal geschoten hebben, maar we waren niet effectief genoeg. We deden het tactisch na rust goed en waren sterk in het pressen. De eindpass in de aanval was niet altijd goed.”
 2. PSV betreurt ophef over mogelijk nieuw boek over clubicoon Willy van der Kuijlen
  PREMIUM

  PSV betreurt ophef over mogelijk nieuw boek over clubicoon Willy van der Kuijlen

  PSV is ontstemd en teleurgesteld dat commotie is ontstaan over een mogelijk nieuw boek over de eerder dit jaar overleden clubicoon Willy van der Kuijlen. In een column van journalist Henk Mees in het Brabants Dagblad wordt aangegeven dat de clubleiding van PSV een nieuw boek ‘niet nodig en noodzakelijk’ vindt. Dat is schriftelijk gemeld aan de leiding van uitgeverij Kick, die de Eindhovense club benaderd had om hiervoor samen op te trekken.

PSV