René Eijkelkamp stond afgelopen week voor het eerst op het veld als assistent-trainer. Spelers voorzien van technisch advies en vertrouwen geven; dat is waar het orakel uit Dalfsen goed in is. Hier spreekt hij verdediger Denzel Dumfries moed in.
Volledig scherm
René Eijkelkamp stond afgelopen week voor het eerst op het veld als assistent-trainer. Spelers voorzien van technisch advies en vertrouwen geven; dat is waar het orakel uit Dalfsen goed in is. Hier spreekt hij verdediger Denzel Dumfries moed in. © BSR Agency

Eijkelkamp begonnen aan vierde periode PSV: ‘Verrassend, ook voor mij’

Oud-international René Eijkelkamp (55) stond deze week voor het eerst op het veld als assistent van PSV-trainer Ernest Faber. Een verrassende move, vindt het orakel uit Dalfsen zelf ook wel.

  1. Plannen met Brainport-armbandje bij PSV worden steeds serieuzer, ook KNVB enthousiast

    Plannen met Brain­port-armbandje bij PSV worden steeds serieuzer, ook KNVB enthousi­ast

    Niet alleen PSV, maar ook de KNVB is enthousiast over het speciale ‘Brainport-armbandje’ dat afgelopen week vanuit het Eindhovense opdook als mogelijke redding voor evenementen in corona-tijd. In een speciaal overleg met de gemeente Eindhoven is woensdag onder meer gesproken over het kleinood, dat volgens deskundigen kan bijdragen aan het voorkomen van een pandemie. Testen in het Philips Stadion past binnen de plannen waarin het Eindhovense stadion door de KNVB is aangewezen als zogeheten ‘Field Lab’.

PSV