Elfrink & De Mos | ‘PSV moet zich focussen op de tweede plaats, eerste word je alleen als het nog mee gaat zitten’

Met videoIn de nieuwe aflevering van Elfrink & De Mos is laatstgenoemde kritisch op de eerder door hem bejubelde Armando Obispo. ,,Door zijn actie kreeg Feyenoord een vrijgeleide om tot zoveel kansen te komen.”

 1. PSV begroet keeper Benitez weer op het trainingsveld: dit is de stand van zaken
  PREMIUM

  PSV begroet keeper Benitez weer op het trainings­veld: dit is de stand van zaken

  Bij PSV keerde keeper Walter Benitez dinsdag terug op het trainingsveld, na een knieblessure. De goalie is mogelijk zaterdag alweer inzetbaar, in de competitiewedstrijd tegen NEC. Wel moet trainer Ruud van Nistelrooij daar deze week nog een klap op geven. PSV neemt geen risico's met Benitez en heeft ook vertrouwen in reservedoelman Joël Drommel, die volgende week dinsdag in het bekerduel met Spakenburg sowieso zal keepen.
  Eindhoven
 2. Zo gaat het bij PSV met de grootste talenten, die azen op doorstroming naar het eerste
  PREMIUM
  PROFIEL

  Zo gaat het bij PSV met de grootste talenten, die azen op doorstro­ming naar het eerste

  De beloften van PSV zijn bezig aan een seizoen met ups en downs, zoals dat bij spelers tussen 17 en 20 jaar hoort. Internationaal gaat het crescendo, met een plek bij de laatste vier van het toernooi om de Premier League International Cup. Nationaal heeft PSV in de Keuken Kampioen Divisie een veertiende plek te pakken en daarmee presteert de ploeg van trainer Adil Ramzi naar vermogen.
  Eindhoven