Eran Zahavi scoorde tegen FC Groningen vanaf de stip.
Volledig scherm
PREMIUM
Eran Zahavi scoorde tegen FC Groningen vanaf de stip. © Pro Shots / Thomas Bakker

Eran Zahavi geniet van zijn kennismaking met het PSV-publiek: ‘Eindelijk, zeiden we tegen elkaar’

Mario Götze en Eran Zahavi keken elkaar aan voor de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Groningen. ,,We zeiden het woord eindelijk tegen elkaar. Eindelijk zagen we weer eens toeschouwers.” Voor hen was het de eerste keer met publiek in het Philips Stadion sinds hun transfer naar Eindhoven.  

 1. Jong PSV komt met een keurig resultaat thuis uit Tilburg en doet Willem II pijn

  Jong PSV komt met een keurig resultaat thuis uit Tilburg en doet Willem II pijn

  Jong PSV heeft in de uitwedstrijd tegen Willem II op een goede manier het nieuwe seizoen ingeluid. Tegen de buur uit Tilburg werd het 1-1 en waren de beloften van trainer Adil Ramzi behoorlijke delen van de wedstrijd in staat om prima partij te bieden tegen een van de kampioenskandidaten in de Keuken Kampioen Divisie. Wat bijvoorbeeld Mathijs Tielemans op de mat kon leggen, was naar Jong PSV-begrippen meer dan goed.
 2. PSV-nieuweling Sávio debuteert in Tilburg voor de ogen van zijn ouders: ‘Dit is de mooiste dag van mijn leven’
  PREMIUM
  INTERVIEW

  PS­V-nieuweling Sávio debuteert in Tilburg voor de ogen van zijn ouders: ‘Dit is de mooiste dag van mijn leven’

  Voor de ogen van zijn ouders debuteerde PSV-nieuweling Sávio Moreira de Oliveira vrijdagavond voor de Eindhovense club in het Nederlandse profvoetbal, bij het beloftenteam. De 18-jarige aanvaller kende een verdienstelijke start bij Jong PSV en was in de eerste helft de gevaarlijkste aanvaller in het duel bij en met Willem II, dat Jong PSV met 1-1 gelijkspeelde.

PSV