Volledig scherm
Peter Uneken, met rechts naast hem vertrekkend coach Dennis Haar © Edwin van Zantvoort

Ervaren oud-prof Peter Uneken wordt de nieuwe trainer van Jong PSV

Peter Uneken (47) is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van Jong PSV. De ervaren oud-prof was al assistent bij het elftal, waar hij het stokje overneemt van Dennis Haar. 

Haar vertrekt na dit seizoen naar FC Utrecht, om daar assistent bij het eerste elftal te worden. Uneken krijgt de hoofdverantwoordelijkheid over Jong PSV, nadat hij vorig jaar de cursus ‘Coach betaald voetbal’ afrondde. Hij werkt sinds 2014 bij de jeugdopleiding van PSV en was daarvoor al actief in de jeugdopleidingen van NEC/Top Oss en FC Den Bosch. 

Uneken heeft een verleden als speler en kwam tot meer dan 400 wedstrijden in het betaald voetbal. Die speelde hij in dienst van FC Emmen, FC Den Bosch en Helmond Sport. 

  1. PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV had dinsdagavond ongeveer 15.000 kaarten verkocht voor het duel met Apollon Limassol van donderdagavond. De club hoopt de komende dagen op een inhaalslag en in ieder geval op 20.000 toeschouwers uit te komen, zodat alsnog sprake is van een behoorlijk gevuld Philips Stadion. Het is een cruciale wedstrijd voor de Eindhovenaren in de race om het behalen van de groepsfase van de Europa League, tegen een goede tegenstander.

PSV