Volledig scherm
Nigel Bertrams. © pro shots

Fitte Bertrams (23) hoopt op kans bij Willem II

EINDHOVEN - Nigel Bertrams (23) verruilde anderhalf jaar geleden PSV voor Willem II en is inmiddels reservekeeper in Tilburg. De goalie zat dertien jaar in de jeugdopleiding van PSV en leek voorbestemd om de opvolger van Jeroen Zoet te worden, maar was in zijn tijd in Eindhoven kind aan huis bij de kenners van botten, pezen en spieren.

Drie zware schouderblessures gooiden roet in het eten van de goalie, die inmiddels al geruime tijd blessurevrij is en zich naar eigen zeggen sterker dan ooit voelt. "Ik ben nu al meer dan anderhalf jaar fit en heb alle vertrouwen dat alles goed blijft. Ik gun mijn collega (Kostas Lamprou, red.) het beste en zeker geen blessure of pech, maar elke reservekeeper hoopt op een kans. Alleen weet je ook dat een keeper niet zo snel wordt gewisseld. Ik kan nu niks anders doen dan hard trainen en in oefenwedstrijden en bij Jong Willem II laten zien wat ik waard ben."

Bertrams keepte eenmaal in de hoofdmacht van PSV en was twintig keer in de eerste divisie actief voor Jong PSV. "Die ervaring heb ik ondanks alle blessures en revalidatietijd in elk geval meegepikt."

PSV

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (37%)
  • Nee (11%)
  • Te vroeg om te zeggen (51%)
1777 stemmen