Cody Gakpo verloor zaterdag met PSV van AZ.
Volledig scherm
Cody Gakpo verloor zaterdag met PSV van AZ. © ANP

Gakpo met PSV-kater naar Qatar: ‘Wij moeten met onze eigen wedstrijden bezig zijn’

Cody Gakpo heeft zin in de vliegensvlugge overstap naar het WK dat vanaf deze week alle aandacht van veel voetbalsupporters zal opeisen. Dat hij bij PSV na de nederlaag tegen AZ met een rotgevoel weggaat, beaamde de 23-jarige Eindhovenaar dit weekend volmondig. ,,Het was rommelig van onze kant en niet zuiver genoeg”, vond de reserve-aanvoerder van PSV. ,,Daar balen we enorm van.”

 1. PSV heeft ondanks een boel problemen weer eens drie punten beet
  PREMIUM

  PSV heeft ondanks een boel problemen weer eens drie punten beet

  Dankzij een verrassende uithaal van Guus Til heeft PSV zaterdagavond eindelijk weer een zege in de eredivisie kunnen grijpen. Na drie keer op rij puntenverlies ging Vitesse in Eindhoven over de knie: 1-0. Overtuigend was het allemaal niet van PSV-zijde, hoewel de ploeg wel dik verdiend won. Vooral voor rust bleven de kansen liggen en Vitesse kon aanvallend heel weinig uitrichten. In de slotfase was het voor PSV nog wel bibberen.
 2. Vijf dingen die bij PSV opvielen tegen Vitesse, van duidelijke transferambities tot het gevoel van Xavi Simons
  PREMIUM

  Vijf dingen die bij PSV opvielen tegen Vitesse, van duidelijke transferam­bi­ties tot het gevoel van Xavi Simons

  PSV won zaterdagavond in Eindhoven met de nodige moeite van Vitesse, dat duidelijk in was voor het meenemen van een punt. Ruud van Nistelrooij benadrukte na afloop dat PSV in een fase zit waarin het eventjes vooral om de drie punten gaat, die voor vertrouwen moeten zorgen. Zijn elftal liet zich allerminst zien als een zegemachine, maar zat nu wel aan de goede kant van de score.