Om het zorgpersoneel te eren hebben PSV supporters een spandoek met "Not all heroes wear capes" opgehangen bij de parkeergarage naast het Catharinaziekenhuis
Volledig scherm
Om het zorgpersoneel te eren hebben PSV supporters een spandoek met "Not all heroes wear capes" opgehangen bij de parkeergarage naast het Catharinaziekenhuis © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Geen acute geldzorgen bij PSV, Helmond Sport en FC Eindhoven door coronacrisis

Door de coronacrisis drogen de inkomsten bij voetbalclubs deels op. Grote geldzorgen zijn er nu nog niet bij PSV, Helmond Sport en FC Eindhoven.

  1. Heerenveen wil Robbin Ruiter van PSV kopen en snel zaken doen

    Heerenveen wil Robbin Ruiter van PSV kopen en snel zaken doen

    SC Heerenveen heeft zich bij PSV gemeld met een aanbod om Robbin Ruiter te kopen. Een transfer van de 33-jarige keeper ligt in het verschiet, omdat hij bij PSV waarschijnlijk niet meer aan spelen toekomt en Ruiter te ambitieus is om nog op de bank te zitten. Ruiter staat open voor een stap naar Friesland en zijn zaakwaarnemer Dick van Burik onderhandelt op dit moment voor hem. Een deal ligt voor de hand, omdat PSV de keeper de overgang zeker gunt en Ruiter zelf eerste goalie in Friesland kan worden.
  2. PSV heeft vooralsnog weinig aan Field Lab-status van Philips Stadion

    PSV heeft vooralsnog weinig aan Field Lab-sta­tus van Philips Stadion

    Dat het Philips Stadion door de KNVB is aangewezen als zogeheten ‘Field Lab’ lijkt de club en het betaald voetbal vooralsnog weinig op te leveren. De KNVB heeft zeven stadions in ons land deze kwalificatie gegeven en hoopte op de locaties volop te kunnen testen om zo snel mogelijk weer overal volle stadions te krijgen. Bij de testen moeten echter alle op dit moment geldende regels in acht worden genomen. Er kan dus niet getest worden zonder de 1,5 metersamenleving los te laten en dat is een tegenvaller voor de bond en de voetbalclubs.

PSV