Volledig scherm
Hirving Lozano © ANP

Geen grote problemen voor Lozano

Hirving Lozano viel deze week bij de training van PSV op De Herdgang uit, maar lijkt geen al te grote schade te hebben opgelopen. PSV bekijkt vrijdag, tijdens de laatste training voor het duel met FC Utrecht, of hij dit weekend inzetbaar is. 

Lozano viel uit met enkelklachten en strompelde naar de kant. Hij moest de training, die zich wel in de eindfase bevond, afbreken. Er is geen vrees dat hij langdurig afwezig is. Op basis van de reactie bij de trainingen moet blijken of hij in staat is om in een wedstrijd al veel speelminuten te maken. 

  1. Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV
    PREMIUM

    Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV

    Wie PSV door de eredivisie ziet marcheren, vraagt zich soms af waar het dit seizoen nog mis kan gaan. Minstens twaalf keer winnen vanaf de competitiestart, dat lukte voorheen alleen Ajax (1995-1996) en PSV (1987-1988). Opvallend detail is dat deze teams allebei de finale van de Champions League (in 1988 nog Europa Cup 1) haalden, waar PSV nu uitgeschakeld lijkt. De ploeg kan zich waarschijnlijk volledig op de competitie richten. Welke gevaren zijn er nog voor PSV?

PSV