Jong PSV had het op een aantal momenten zwaar, maar hield stand tegen NAC.
Volledig scherm
Jong PSV had het op een aantal momenten zwaar, maar hield stand tegen NAC. © Pro Shots / Toin Damen

Gehavend Jong PSV mag brilstand tegen NAC best koesteren

Jong PSV en NAC hebben maandagavond in Eindhoven de punten gedeeld. Beide ploegen kwamen niet tot scoren en bewezen zichzelf door de nodige slordigheden geen dienst. Jong PSV hoefde zich door tal van blessures in de selectie (van onder meer Fofana, Sambo, Van de Blaak, Bakayoko, Oppegard en Thomas) zeker niet te schamen voor de brilstand tegen de Bredanaars, toch een grote naam in de Keuken Kampioen Divisie. 

 1. PSV wil verder doorpakken op de transfermarkt en nieuweling Silva dinsdag al inzetten in Emmen
  PREMIUM
  met video

  PSV wil verder doorpakken op de transfer­markt en nieuweling Silva dinsdag al inzetten in Emmen

  PSV hoopt de door de club geplande versterking Fábio Silva dinsdag in Emmen al in te kunnen zetten bij de wedstrijdselectie. De Portugees wordt zondag medisch gekeurd en moet daarna aansluiten bij de PSV-selectie, als alles rondkomt. Silva was zaterdag al bij de wedstrijd PSV-Vitesse en wordt door de Eindhovense club voor een half seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers.
 2. Ruud van Nistelrooij schrok niet van het woord crisis bij PSV: ‘Wij vonden het intern namelijk al crisis’
  PREMIUM
  met video

  Ruud van Nistel­rooij schrok niet van het woord crisis bij PSV: ‘Wij vonden het intern namelijk al crisis’

  Trainer Ruud van Nistelrooij van PSV zag zaterdagavond dat PSV weer een beetje kleur op de wangen kreeg, na een 2-0 zege op Go Ahead Eagles in het Philips Stadion. ,,Er is geen hosanna”, zei hij. ,,Maar hier kunnen we weer mee vooruit. Na afgelopen week had ik daar ook vertrouwen in, want ik zag nog aanknopingspunten. Door de resultaten kwam er wel druk op deze wedstrijd”, vertelde hij na het thuisduel van PSV.