Gerbrands kan bij PSV het verschil maken als het slecht gaat: ‘Iedereen kan een club leiden in goede tijden’

InterviewAlle PSV’ers kunnen vandaag in het vliegtuig op weg naar Linz het nieuwe boek van Toon Gerbrands (62) lezen. ,,Alleen in de binnenwereld kun je echt een goed oordeel vellen.”

Terwijl de PSV’ers na de vierde mispeer op rij snakken naar een succesje, presenteerde algemeen directeur Toon Gerbrands gisteren zijn nieuwe boek. ,,Laat hem met onze club bezig zijn, hoor je dan van een aantal mensen op sociale media”, zei de PSV-voorman over de wat curieus ogende timing. ,,De werkelijkheid is dat het boek al voor de zomer af was. De datum voor de presentatie stond al lang vast. Er was geen enkele reden om dit af te blazen, omdat je directeur bent in goede en slechte tijden.”

  1. Jong PSV gaat voor goed seizoensslot, om te beginnen tegen TOP Oss

    Jong PSV gaat voor goed seizoens­slot, om te beginnen tegen TOP Oss

    Met de laatste tien wedstrijden van het seizoen bijna in zicht is duidelijk dat Jong PSV dit voetbaljaar niet in aanmerking komt voor het linkerrijtje in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond wil de ploeg van trainer Peter Uneken tegen Top Oss wel proberen meer afstand te nemen van de staartploegen in de eerste divisie. Middenvelder Richie Ledezma is na een rode kaart nog geschorst en het team kampt met enkele blessures.

PSV