Volledig scherm
Luuk de Jong in actie tegen het Kroatische NK Osijek. Mogelijk zijn laatste wedstrijd in dienst van PSV. © Joep Leenen

Geruchten omtrent vertrek PSV-spits Luuk de Jong nemen toe

Volgens de Engelse krant The Daily Mail aast Crystal Palace op Luuk de Jong. De Premier League-club, getraind door Frank de Boer, zou de spits zien als back-up van Belgisch international Christian Benteke. De Jong stond maandagochtend echter gewoon op het trainingsveld van PSV.

Technisch directeur Marcel Brands zei zondagmiddag nog dat er niets speelde rondom de aanvaller. Vanwege zijn absentie tijdens de oefenwedstrijd in Augsburg namen de geruchten toe. Brands gaf echter te kennen dat dit lag aan een kleine blessure.

Luuk de Jong zou na Davy Pröpper de tweede speler binnen week worden die PSV inruilt voor de Premier League. Saillant detail is dat Pröpper en De Jong met Louis Laros dezelfde zaakwaarnemer hebben. Laros is momenteel in Engeland om de transfer van Pröpper af te ronden. Ook het Duitse Hannover 96 zou geïnteresseerd in Luuk de Jong zijn.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. PSV versnelt en vereenvoudigt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    PSV versnelt en vereenvou­digt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    Supporters van PSV die bij een wedstrijd van de club bij een incident betrokken zijn, weten in de toekomst sneller welke maatregel hen te wachten staat. Dat vloeit voort uit een nieuwe procedure van de zogeheten Gedragscommissie van PSV. Een en ander is gebeurd op advies van PSV Klankbord. Dat is een orgaan dat in contact staat met de clubleiding en waarbinnen supporters hun mening kunnen geven over tal van (stadion)zaken.

PSV