John Dumfries, al sinds 1968 Eindhovenaar. De trotse 'oom van', maar bovenal gewoon PSV-supporter.
Volledig scherm
PREMIUM
John Dumfries, al sinds 1968 Eindhovenaar. De trotse 'oom van', maar bovenal gewoon PSV-supporter. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Glunderende ome Dumfries na goal van neefje Denzel: 'Ik heb nauwelijks geslapen’

John Dumfries is een van de bekendste voetbalomes van Nederland. Zondagavond kon de Eindhovenaar na de goal van zijn neef Denzel zijn geluk niet op. ,,Ik heb nauwelijks geslapen en ben maar voetbal gaan kijken om weer rustig te worden.”

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Oud-Ajacied Erik Regtop ‘tolkt’ PSV tijdens trip in Zürich: ‘Ze wilden me vroeger ook al hebben’
  PREMIUM
  INTERVIEW

  Oud-Aja­cied Erik Regtop ‘tolkt’ PSV tijdens trip in Zürich: ‘Ze wilden me vroeger ook al hebben’

  Oud-profvoetballer Erik Regtop hoefde woensdagavond bij de persconferentie van PSV voor het duel met FC Zürich weinig meer te doen dan de ja-knikkers uit zijn Drentse geboorteplaats Schoonebeek. De voormalig Ajacied en Heerenveen-speler was in het stadion van de Zwitserse club ingehuurd als tolk, maar hoefde zijn vocale kwaliteiten niet aan te spreken omdat iedereen in de zaal Engels, Duits en Nederlands verstond en kon spreken.