Volledig scherm
Sam Lammers, twee keer trefzeker tegen NEC. © Thomas Bakker

Goals van Lammers zorgen voor razernij bij NEC

De muren van de gastenkleedkamer in het Philips Stadion bleken gisteravond niet afdoende om de woede-aanval van NEC-coach Adrie Bogers volledig te weerkaatsen. 

Nee, het geluid kwam dwars door de wanden. De trainer was woest dat het met tal van A-selectiespelers versterkte Jong PSV na een 1-3 achterstand kon terugkomen tot een remise: 3-3. Niemand gaf na een uur nog een stuiver voor de beloftenploeg van Dennis Haar, maar toch gingen weer twee punten naar de bliksem voor de ploeg die kampioen móet worden.

De Nijmegenaren speelden een gewonnen wedstrijd, maar lieten Jong PSV zelf ontsnappen. Spits Sam Lammers (foto) profiteerde vlak voor de 2-3 uitstekend van een keepersfout van Joshua Smits. Kort daarna kreeg hij na een schitterende pass van Pablo Rosario richting de linkerkant de bal op de voet en haalde Lammers feilloos uit: 3-3. Een uitstekende goal, die Jong PSV in de middenmoot houdt.

De coach van NEC had zich overigens eerder al opgewonden over het feit dat de beloftenelftallen op vrijdag en maandag extreem kunnen verschillen. Jong PSV voegde tegen NEC een handvol spelers uit de A-selectie toe aan de ploeg. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV